Idiazabal Gazta

%100 ardi latxa eta karrantzarraren esne gordina

Euskal Herria bezain zaharra, Idiazabal Gazta Euskal Autonomia Erkidegoan eta Nafarroan egiten da duela milaka urtez geroztik.Gazta ondua da, gutxienez 2 hilabete ontzen egona, eta ardi latxa eta karrantzarraren esne hutsez egina, animaliarengandik lortutako gatzagia erabiliz eta prentsaketa bidez.


QUESO

Ketua eta ketu gabe eskaintzen da eta, kasuan kasu, ondutako esnearen, gatzagiaren eta kearen zapore sendo guztiz ona izan ohi du.

QUESO

http://www.doidiazabal.com/index.php?idioma=eu

Horrela ezagutzen da

Benetako Idiazabal gazta batek zerrenda gorri bat darama bere etiketan, eta bertan "Idiazabal" jartzen du Jatorrizko Izendapenaren bermearekin. Kalitatearen kontrol handiagoa lortzeko, zenbaki bat daramate azpialdeko azalean.

LOGO IDIAZABAL